Søndag d. 3. oktober 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:00
Provstigudstjeneste i Køge kirke

Søndag den 3. oktober mødes hele Køge Provsti til en inspirerende gudstjeneste, frokost, oplæg og samtale.

Tilmeld dig allerede nu på Bjæverskov kirkes hjemmeside eller til kordegnen.

Alle præsterne indbyder til en festgudstjeneste kl. 10 i Køge Kirke med temaet ”frihed og fællesskab”, hvor vi fejrer, at samfundet er ved at vende tilbage til en ny normaltilstand med nyvunden frihed og en styrket fællesskabsfølelse. Her vil en række kor og børnekor supplere salmesangen.

I Køgehallernes store Hal 3 byder provstiet på en lækker frokost kl. 12.30 og kl. 13.00 taler journalist og forfatter Charlotte Rørth.

Charlotte Rørth er journalist, uddannet på Danmarks Journalisthøjskole, 1987, og forfatter til en række journalistiske og tabuenedbrydende bøger, udgivet på Information, Gyldendal og Kr. Dagblads Forlag. Bl.a. Bogen ”Jeg mødte Jesus”. På provstidagen tager Charlotte Rørth udgangspunkt i sin seneste bog ”Med rank ryg” fra 2021, hvor hun behandler emnerne ligestilling mellem kønnene ifølge Jesus, seksuelle overgreb, abort, me-too-debatten og kønsidentitet ud fra en både personlig og objektiv vinkel.

Der vil efter en kort kaffepause være mulighed for at stille Charlotte Rørth spørgsmål og debattere foredraget inden dagen slutter kl. 15.00.

Alle er velkomne og det er gratis at deltage – dog er tilmelding nødvendig senest 10/9-21.