Søndag d. 6. oktober 2019, Kl. 10:00 til kl. 17:30

Sogneudflugt til Rungstedlund søndag d. 6. oktober for alle i de 4 sogne, Bjæverskov, Lidemark, Gørslev og Vollerslev.

Udflugten begynder med gudstjeneste i Lidemark kirke kl. 10.30, derfra kører vi mod Rungsted. Vi får frokost undervejs og kaffe efter rundvisningen. Kom og vær med til denne fælles oplevelse og besøg Danmarks store historie-fortæller, Karen Blixens, hjem.

Frokost og kaffe på Rungsted kro.

Bussen kører fra sognegården kl. 10.15, hvor der er mange parkeringspladser, men det er naturligvis også muligt at tage med fra Lidemark kirke, vi forventer at være hjemme ca. kl. 17.30.

Det koster 150 kr. at deltage i turen.

Tilmelding kan ske på Bjæverskov kirkes hjemmeside  eller ved henvendelse til kordegnekontoret tlf. 56 87 17 89.

Vi har brug for navn og adresse og kontaktoplysninger på deltagerne, der er desværre et begrænset antal pladser.