Lørdag d. 4. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Ringstedvej 515, Ringstedvej 515, 4632 Bjæverskov
Julekoncert

Julekoncert i Bjæverskov kirke – lørdag den 4. december 2021, kl. 16.00 – med Aspirata Vocalis

OBS Coronapas skal vises ved indgangen OBS

Er man endnu ikke kommet i den rette julestemning, så kom til Bjæverskov kirke, lørdag den 4. december klokken 16.00. Her får kirken besøg af koret Aspirata Vocalis fra Køge, der på smukkeste vis vil synge julen ind. Koncerten byder på en blanding af populære og stemningsfyldte danske julesange. Nogle danske sange med tekst af Grundtvig og Ingemann -  den smukke og dejlige ”Chrismas Lullaby” af John Rutter, ”In The Bleak Midwinter” af Harold Darke, og ”Silent Night, Holy Night” af Franz Gruber tekst John F. Young -  er også på programmet.

Det bliver en koncert med ægte julestemning, hvor publikum også bliver inviteret til at synge med.

Aspirata Vocalis består af 28 sangere, der til koncerten dirigeres af korleder Jan Røeboe. Ved orglet og klaveret sidder organisten fra Nakskov Kirke, Erik Lauge Mikkelsen.

Hvert andet år rejser koret på koncertturné i en uge. 2009 gik turen til Tønsberg i Norge,  England i 2011, 2013 og 2017, til Estland i 2015, og i maj 2019 til Thüringen i Tyskland.

Korrejserne giver dejlige oplevelser og erfaringer, der er med til at udvikle koret musikalsk og bidrager til at styrke det sociale fællesskab, som også er vigtigt i arbejdet med musik.

I kan læse mere om koret på hjemmesiden www.aspirata.dk

Kom og vær med til denne hyggelige optakt til julen, nyd den dejlige musik og syng med på nogle danske julesange.